Сайт присвячений народній медицині, що грунтується на лікуванні народними засобами, рецепти лікування травами та поради що до профілактики захворювань.
вторник, 23 октября 2012 г.
Груша звичайна
Груші здавна служили не тільки їжею, а й допомагали боротися з деякими захворюваннями. Відвар
груш досі використовують при розладах шлунково-кишкового тракту, а
варені та печені плоди - при сильному кашлі, задуха, туберкульозі
легенів. Густий відвар застосовують для прикладань при сильному головному болі. Відвар груш застосовують і при нирково кам'яної хвороби. Сік і відвари дають при діабеті, і як лікувальний засіб для зміцнення капілярів.ПРОСТАТИТ. 1
склянку сухих подрібнених груш відварити до м'якості в 0,5 л води,
настояти 4 години, приймати по 1/4 1/2 склянки 3 4 рази на день. Ефект вражаючий, наступає через кілька днів, а тривале застосування грушевого компоту призводить до повного виліковування.ГРИБКОВІ ЗАХВОРЮВАННЯ, ДЕРМАТИТ. Унікальна властивість груші - вона природний антибіотик. Молоде
листя, свіжі або сухі, відварити - склянка листя залити 0,5 л окропу,
настояти на малому вогні 2 3 хвилини, дати охолонути і прикладати
примочки до хворих місць. *** Всі різновиди груші і будь-які їх сорти мають в'яжучим дією, дублять стінки шлунка. Їх необхідно виключити з лікувального харчування при желудочнокішечних хворобах, супроводжуваних запорами.Не рекомендується їсти груші на порожній шлунок - краще всього через півгодини після їди.Після груш не можна пити сиру воду, є щільну, важку їжу.До
речі, лікувальними властивостями володіє тільки та груша, яка має
характерний грушевий аромат; інші, якщо вони без запаху, їжте заради
задоволення, однак ні в свіжому, ні в вареному, ні в печеному вигляді
вони не допоможуть ні при діабеті, ні при захворюваннях легенів або інших хворобах.
Комментариев нет:
Отправить комментарий