понедельник, 19 мая 2014 г.

Очищення печінки за допомогою редьки

Це старовинний спосіб очищення , що дозволяє не тільки очистити печінку , а й зміцнити легеневі тканини і серцево- судинну систему. Візьміть 10 кг чорної редьки , ретельно вимийте її . Якщо на овочах є пошкоджені ділянки - видаліть їх. Потім пропустіть редьку разом з шкіркою через м'ясорубку , відіжміть сік ( повинно вийти близько 3 л). Макуха перемішайте з медом або цукром (але мед переважніше ) - на 1 кг макухи редьки 300 гр меду або 500 гр цукру , покладіть гніт і поставте в тепле місце. Сік зберігайте в холодильнику.
Очищення печінки за допомогою редьки
Починайте пити сік - по 1 ч. ложці через годину після їжі. Якщо не з'явилися болі в печінці , поступово збільшуйте дозу до 1 ст. ложки , 2 ст. ложок , 0,5 склянки ( це гранична доза). Якщо болі є, значить , в печінки і жовчних протоках є солі і камені. У цьому випадку кладіть на область печінки грілку. Біль можлива лише на початку курсу очищення .
Поки ви п'єте сік , не вживайте кислих і гострих продуктів . Постарайтеся дотримуватися вегетаріанського раціону , не вживати жирні страви та продукти , що містять багато крохмалів.
Після того як сік закінчиться , починайте приймати заквасити макуха редьки - під час їжі по 1-3 ст. ложки. Їжте , поки не закінчиться вся заготовка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий